PLAZMA – СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ

PLAZMA – СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ

Дана 1.марта 2024. године у фискултурној сали Основне школе „Милан Ђ. Милићевић“ , у организацији Општине Вождовац, отворене су Спортске игре младих.

У сарадњи са наставницима физичког и здравственог васпитања, Накић Надом и Милинчић Михајлом, организоване су еколошке радионице едукативног карактера кроз спортске активности. Кроз радионице су прошли ученици седмог разреда (девојчице и дечаци) подељени у неколико екипа. У публици, као подршка, били су ученици петог разреда.

Ученици су слушали и упијали знања о заштити животне средине и разврставању отпада, која су и применили на еколошком полигону и тако учествовали у еколошкој радионици „ Zero Waste – Budi deo igre – Čuvajmo našu planetu“.

Поред главног дела програма организован је квиз за ученике петог разреда. За показано знање ученици су, од стране организатора, награђени мајицама. Исте награде добили су и ученици седмог разреда за учешће у спортским активностима, као и пригодне захвалнице.

Посебну захвалност за прилику да будемо Школа домаћин овако едукативне манифестације дугујемо Генералном секретару Спортског савеза  ГО Вождовац, Милић Срђану, председници Општине Вождовац, Ивани Томић Илић и њеном тиму сарадника и нашој директорки Школе, Виолети Вељковић.

Поносни смо што је пламен пријатељства запаљен у нашој Школи и што су наши  ученици били део манифестације која се први пут организује на нашој Општини.

Спортски поздрав!

Михајло Милинчић, наставник физичког и здравственог васпитања

Галерију слика погледајте овде

ОТВОРЕНЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ НА ВОЖДОВЦУ