Општинско такмичење у рукомету

Општинско такмичење у рукомету

Дана 7. 3. 2024. године одржано је Општинско такмичење у рукомету за девојчице и дечаке. Такмичење је одржано у ОШ „Данило Киш“. Учествовале су све основне школе са територије Општине Вождовац. Наша школа је у изузетно јакој конкуренцији девојчица и дечака петог и шестог разреда, освојила ДРУГО место-девојчице и ТРЕЋЕ место -дечаци.

Девојчице: У првој полуфиналној утакмици победиле су екипу ОШ „Данило Киш“ резултатом 3:2. У финалу су изгубиле од вршњакиња из ОШ „Јанко Веселиновић“ и тако освојиле ДРУГО место у коначном пласману.

Дечаци: У првој утакмици победили су екипу ОШ „Ђура Даничић“ резултатом 8:7.  Другог дана такмичења  изгубили су од својих вршњака из ОШ „Јанко Веселиновић“ и тако освојили ТРЕЋЕ место у коначном пласману.

Свеукупан утисак са Општинског такмичења је изузетно позитиван за нашу Школу. Резултат завређује пажњу јер деци овог узраста тек предстоје године доказивања и напредка, а са правом се очекују још бољи резултати. Потрудићемо се заједничким снагама да тако и буде. Наставници који воде Рукометну секцију у Школи, Нада Накић и Михајло Милинчић, честитају својим ученицима на постигнутим резултатима, а све у циљу промоције Школе, њих самих и неговања спортског духа и фер-плеја!

Спортски поздрав!

Михајло Милинчић, наставник физичког и здравственог васпитања 

Галерију слика погледајте овде